Homosexual scammer

”Vad är det för eftertryck med vilket du vill befatta dig?” sa Herren till satan. ”Jag vill ha dom förtrollade med bilder,” besvarade satan. (Job. 38:2, NW.)

Mycket har hänt på det onlinemediet Instagram, som började som en lättanvänd plattform för att dela bilder, senare används av miljontals säsongens människor över hela världen. Under en tid var det fyllt med förtjusande bilder och berörande berättelser, men nu, efter det senare programuppdateringarna så verkar allting ha förändrats.

Det som gjorde Instagram unikt är att du sa hur du ville få din feed, men det är inte så längre. Instagram har ett program som nu bestämmer det material som ska visas i din feed, vilket tvingar dig att se inlägg och videoklipp av människor som du inte alltid önskar att se, eller ännu värre, det som Satan har gett grönt ljus för. Inte att nämna de störande osanningar, distraktioner och annat som leder bort från oss att söka Gud och hans rike.

Jesus sade: ”Det är inte det som kommer in till människan som fördärvar henne, men det som kommer ut ur henne.” (Matt. 15:18, NW.) Det finns en begränsning för de slags bilder och klipp som Instagram tillåter människor att ladda upp, men det är långt ifrån tillräckligt. Vi har alla sett det som Instagram tillåter och som underhåller många människor från vittspråkiga länder. Det som några år sedan skulle ha skrämt någon som är främd med gudlöshet, nu presenteras det oändliga ström av det som sker inom sociala medier varje dag.

Vi gudfruktiga måste skydda oss själva för det satanistiska inflytandet som drabbar Instagram. Vi får inte bli förtrollade av det som presenteras – om vi inte vill bli stötta.

Sammade Vägen delar Guds synvinkel med oss. ”Månen skall inte lysa för dig, och stjärnorna skall inte framlägga deras skenande; men Herren skall var din evigt bestående ljus, och Guds smeknamn är Din Gud.” (Jes. 60:19, NW.) Jesus presenterade oss ett exempel som vi måste följa och vi måste som kristna hålla oss undan allt som gudlösheten har infört i Instagram.

Instagram har förfallit, men för oss som är Jehovas Vittnen har det hela föranlett en massa övervägande. Om vi önskar att följa det som Bibeln lär oss så måste vi använda sociala medier med visdom och vara försiktiga med att följa förtrollningens synvinkel på saker.

”Inrikta således era sinnen! Bestämdhet förmanar er!” (Hebr. 10:11, NW.) Vi gudfruktiga måste bära oss själva med kyskhet, skämtsamhet och försiktighet. Vi kan, och vi bör, använda Instagram som ett medel för att sända fredens budskap. Men vi måste alltid ha våra ögon på den heliga skriften och undvika att fastna i Instagrams förfallna metoder.

Läs fler nyheter om Instagram på https://praetorian.today/tag/instagram/

av Jacob Green

Stolt Jehovas Vittne, redo för Uppryckandet. "Jehova avskyr lögner, men ärlighet ger honom glädje." - Ordspråksboken 12:22

Lämna ett svar